About me

Navn: Silje
Alder: 15
Fødselsdato: 30/3/96
Stjernetegn: Væren
Bor: Arendal
Kjæreste: Robert

Generelt:
Jeg er en jente ved navn Silje, og er født 30/3/96 som vil si at jeg nå er 15 år gammel. For øyeblikket går jeg på ungdomskolen. Jeg har en stor interesse for fotografi, redigering, web-design og å skrive. Å blogg inneholder jo alt, så det passer meg ypperlig! Jeg bor på det blide sørlandet og trives godt her nede ved sjøen. Jeg er en person som er veldig glad i dyr, og tror aldri i verden jeg kan klare å bo i et hus uten, hihi! Jeg vil beskrive meg som kreativ, hjelpsom, sjenert, sta og viss jeg skal ta ord fra læreren min: romantisk......

I 2008 så ble jeg kjent med en utrolig gutt som jeg forelsket meg i, en jeg kunne åpne meg for å snakke med som en bestevenn. Jeg var kun 12 år gammel, men etter et halvt års vennskap så var det på tide å åpne seg. Jeg fortalte ham at jeg var forelsket i ham, og sammen fant vi ut å prøve oss som kjærester. Den dag sitter jeg med å ha samme kjærste ved min side. Robert er en utrolig gutt jeg ønsker å kjenne igjennom resten av livet, en jeg kan stole på, snakke med, gråte og le med. Han er virkelig den jeg ønsker meg, det er visst!

Interessen min for fotografi kom i sjette klasse da jeg fikk mitt eget lille rosa kamera, som jeg stolt hadde kjøpt selv. I syvende klasse fikk jeg påspandert mitt aller første speilreflekskamera, Nikon D60 og da klarte ikke fotolysten å stoppe. Jeg tok bilder, av alt og ingenting og det gjør jeg enda. Nå eier jeg et Nikon D90, men en god del ekstra utstyr som jeg bruker med. Ønsket er å begynne på media og kommunikasjon for å ettervært utdanne meg til en fotograf, og bli god innen dette yrket. Jeg vil veldig gjerne jobbe med portett, og ser frem til fremtiden hvor jeg kan oppnå drømmene mine. 

Det er ingen ting om at jeg alltid har likt å skrive. Bøker og tekst har alltid facinert meg, og jeg har vært svært opptatt av å finne opp ting, eller å lese sjangere som Harry Potter (som forsåvidt er favorittbøkene mine!). Dette er da en av grunnene til at jeg startet meg en blogg. Jeg likte å skrive, og å ta bilder. Jeg har skrivd endel noveller, hvor jeg var så heldig å få lov å være forfatter i skoleavisen, og en av mine mest sårbare noveller er kommet i avisen. Jeg er veldig stolt over at jeg har fått evnen til å klare å skrive og formulere meg bra, jeg må bare bruke den litt mer enn jeg gjør. 

  • 0 Kommentarer

  • Dato: 20.apr.2011 Klokka: 17:54 Copyright © Serbk@live.com bloglovin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

- Reklame og tekst som prøver å fange folk til å gå inn på din blogg, blir ikke godkjent.
- Kommentarer som ikke har noe med innlegget å gjøre, blir ikke godkjent.
- Kommentarer som er støtende blir ikke godkjent.

hits