Så var det mandag... igjenJeg får vondt i kroppen å tenke på enda en mandag, men nå er skoledagen over. Men jeg får på smilet igjen når det kun er to skolemandager igjen, også går jeg ut av klasserommet for å ta meg sommerferie, åh.

Helgen min, var kjempe fin. Robert sov over her, vi så ut hele sesong tre av True blood på under 24 timer (... jesus) og vi har slappa av med varme. Båten min er også på vannet, så nå blir det båttur så fort dette regneværet er vekk!

  • 5 Kommentarer

  • Dato: 06.jun.2011 Klokka: 14:34 Copyright © Serbk@live.com bloglovin

5 kommentarer

Vi har bare en skolemandag igjen, siden vi er ferdige med denne :D

HANNA

06.jun.2011 kl.14:37

Hater mandager.. :s

Charlotte, enda en fotoblogg?

06.jun.2011 kl.14:38

hørtes koselig ut da :D

Silje Serbk Jensen

06.jun.2011 kl.14:47

Mette LV: Vi har to, da mandagen uka etter neste er den siste skoledagen på grunn av tiende klasse... noe slikt :-) Greit det òg!

Ida Fiskaa

06.jun.2011 kl.16:23

Svar/ Jeg har ikke blitzer, og jeg har heller ikke mange objektiver. Det har ikke noe med at kameraet ikke er bra, det har noe at jeg synes Canon kamerane har bedre oppsett, og menyene og innstillgene ligger bedre til, og enklere. Jeg føler meg ubekvem med Nikon etter å ha prøvd Canon. Det er ikke vanskligere enn å selge utstyret jeg har og kjøpe meg nytt. Høres kanskje veldig bortskjemt ut, men hvis det er noe jeg virkelig vil, og siden jeg betaler alt selv osv. hva er så galt da? :)

Skriv en ny kommentar

- Reklame og tekst som prøver å fange folk til å gå inn på din blogg, blir ikke godkjent.
- Kommentarer som ikke har noe med innlegget å gjøre, blir ikke godkjent.
- Kommentarer som er støtende blir ikke godkjent.

hits