.. Gamle innlegg

Nå har tentamene begynt

"&#&#€&

Small fingers

Stikker på jobb

Da drar jeg snart ned på Elite foto for å jobbe der i dag òg :-) Er herlig å ha litt tid på morgenen og ikke måtte stresse for å komme meg til skolen.... 


Arh, herlig!

Har vært nede på treningssenteret i byen, og fått et eget program som jeg kan følge opp. Må si jeg gleder meg, og er en utrolig herlig følelse og kjenne seg litt sliten! Nå blir det god middag og litt god drikke òg, hihi!

Webcam

Har ikke så mye å blogge om.... jaaa :-) Jeg kommer sterkere tilbake, bare vent!

New shoes


Jeg hater mørkt lys... snufss. Ikke klag på fargene.

To nye sko fra h&m. Var en svipp tur innom byen i går før jeg dro opp til Robert, men fikk med meg endel. Valgte å kun ta bilde av skoene, så får vi se om det kommer noen flere bilder ettervært :-) 

Twelve daysTusen hjertelig takk for kommentarene på det forrige innleget med bilde av Oliver. Det er kjempe hyggelig når så mange liker bildene mine, og jeg blir ganske stolt, hiih! Det er ihvertfall sikkert å visst at det kommer til å bli mange bilder av Oliver i årene fremover, og jeg håper på å klare å ta noen snikbilder av storebroren og storesøstra også. 

12 days old


Nikon D90 +70mm 1:2,8 DG Macro

Shiny eyesJeg elsker redigeringen på dette bilde! ♥

På vei til forandringerSom man ser, så ser bloggen helt rar uten noen sidemeny. Men sidemenyen er langt fra ferdig så blir det sånn en liten stund. Vi får se.

Pannacotta

17. maiGratulerer med dagen alle sammen! Jeg har vært i byen for å se på Steffen gå i tog, jeg har vært pittelitt oppe på skolen hans og jeg har grillet med familien + Robert! Nå har jeg satt på meg joggetøyet og er klar for å innta TVen og å slappe av med familien! Hvordan har din dag vært? :-)

Konfirmasjons kjole

... litt sent, men bedre sent enn aldri? :-)Jeg valgte å gå for en kjole jeg hadde fra før av, som jeg alltid har vært glad i men siden den er såppas pyntete så passer den ikke til en vanlig hverdag. Hadde brukt den på to julafter før konfirmasjon, men det la ingen merke til - eller husket. Jeg fikk mye skryt for kjolen og jeg er veldig fornøyd med valget jeg falt på.

En slik dag

I dag er det en slik dag der man ikke ønsker å gjøre noe annet dagen før det (mest sannsynelig!) blir høye hæler og kjoler. Man ønsker heller å finne noe gøy å titte på TV'en, sitte på pcen og kanskje spise en is, slikt som nå. Men det er godt det òg! Det er varmt i været, men ingen sol. Av den grunnen vil man ikke ut for å nyte været. Men slike dager er alltid lov, er det ikke?

Oliver

Nytt design!

Å jeg er kjempe fornøyd! Gjorde litt forandringer og syntes at sidemenyen ble enkel og ikke overdreven i det hele tatt. Håper selvfølgelig at det skal komme flere ting inn i sidemenyen ettervært, og kategoriene kommer også senere! :-)

Hva syntes du? 

Lovely feetsJeg er så glad. Tante for tredje gang. En liten gutt ved navn Oliver som klarer å sovne i armene mine. 

What camera I use


Bloggen 2 år idag!

Ting du ikke visste om meg

Da setter jeg bare i gang med å skrive noen ting om meg som du kanskje ikke vet, you'll see!

○ Jeg er utrolig lav, og rekker ikke høyere enn 156cm over bakken.
○ Jeg ble mobbet i over 6år, men at det har gjort meg til en som ikke tar seg nær av drittsleng.
○ Jeg har levd med å ha dyr i huset i helt ærlig hele livet mitt! ○ Jeg ble første gang tante når jeg var 9år (?) og nå er blitt tante for tredje gang.
 ○ Borte bra, men hjemme best er et ordtak som beskriver med utrolig bra.
 ○ Jeg var 12 år når jeg ble sammen med Robert, og at vi nå har vært sammen i 2år og 8måneder. ○ Jeg har ingen behov for å være ekstremt sosial, jeg liker veldig godt å være for meg selv.
○ Jeg er utrolig følsom, og blir fort sur/lei meg av ingenting.... noen som vil skrive under på det?
○ Bestevennina mi har jeg kjent hele livet og vi har aldri hatt èn eneste krangel.
○ Jeg er veldig spontan, noe som kan være positivt og negativt. Jeg fortalte jo Robert at jeg likte ham!
○ Jeg er veldig interissert i mote og stil, men er derimot ikke så hipp på å ordne meg noe veldig mye.


○ Jeg er kjempe glad i å skrive, og jeg kun får skryt på novellene og muntlig fremføringene mine.
○ Jeg er igrunn veldig lykkelig med det livet jeg lever nå, enda jeg har mange nedturer.
○ Folk sier jeg er flink til å hjelpe/gi tips, men jeg bruker aldri tipsene mine selv...

Piece of cake
Litt rester fra konfirmasjonen er lov, hihi! :-)

PortrettJeg puster lettet da portrett bilde mitt ble helt greit. Jeg slapp å skamme meg over at det skal komme i en bok som foreldrene mine alltid kommer til å ha i en skuff. Jeg er fornøyd, jeg! 

Nå kan jeg si meg glad med at det ikke blir noe skole på meg før til fredag, skal bli godt med litt fri og få slappe av etter en stressende helg. Jeg skulle så gjerne lagt ut bilder av lille Oliver, men det får vente noen dager til. Jeg gleder meg! Han er helt nydelig, og jeg gleder meg masse til å følge med når han blir stor og sterk, hihi! 

Min kjære♥♥

Konfirmasjon overstått

Konfirmasjonen er overstått, og jeg er blitt tante igjen! ♥ skal ned og se på ham til kvelden! Dagen i går ble det masse god mat, og det var sykt hvor pent og hvor godt alt var! Vi hadde et herlig koltbord med massevis av god mat. Kakene og dessertene var gode òg! Det var herlig å se familien og venner igjen, og kunne bruke hele dagen der.

Dagen i dag kan jeg enkelt forklare at jeg er utrolig sliten men veldig fornøyd :-)

Litt konfirmasjon snakk
Se så fine øredobber! Fikk de av "svigermor" til jul, og skal bli brukt i morgen. Passer perfekt til anledningen, også er de så fine! 

Bloggen er så nedprioritert, og det er utrolig deilig! Dagene går i konfirmasjon og stress, og i morgen er dagen. Jeg kjenner at jeg gruer meg, og at klumpen i magen vokser, vokser og vokser for hver dag som går. Å jeg blir like overasket da det dukker opp en liten gave i postkassen, på døra og alle gratulasjonene jeg allerde har fått. Det skal nok bli skremmende, men veldig koselig i morgen!

Passion for fashion

French Manicure

I dag dro jeg ned til Studio 5 for å få litt fine negler til konfirmasjonen som tross alt er om 4 dager! Så jeg fikk påspandert litt fransk manikyr, og ble kjempe fornøyd! Er faktisk første gang jeg gjorde dette, og det gikk veldig bra, hihi. Nå tror jeg at alt er på plass angående utsende til konfirmasjonen!


Looking forward

3.5.11

Heihei! Da tror jeg at jeg er tilbake. I skrivende stund så smiler livet, og nå er det intet mer enn fem små dager til jeg står i kirka for å bli konfirmert.... Får hele tiden spørsmål om jeg gleder eller gruer meg, men tenker ikke noe særlig over det. Tar èn dag om gangen, og venter med å grue/glede meg til jeg står oppe ved alteret.... hehe.

De siste tre dagene har vært slappe, hatt et lite venninebesøk, kjærestebesøk og vært hjemme. Kan bare si med en gang at jeg er like skuffet over andre Fritt Vilt film som nummer en, enda den første var bedre.

 

Den fineste brudekjole

Hva man gjør i en musikktimeSitter i gangen og spiller tetris sammen med Linn Maritha. Det normale.

Pilot

Fant disse stilige brillene for en billig penge + halv pris! Ikke værst, og takk til mamma som spanderte dem på meg, hihi! Har lenge blitt plaget av sterk hodepine når jeg er ute i solen (..) no more!  Pilotbriller er ikke bare stilige, men de er også veldig på moten. Noe jeg liker òg! :-)Love'em! ♥ 

Back on track

Da har jeg vært borte noen dager, noen dager uten å tenke på blogg. Det har vært godt òg. Men nå er jeg tilbake. Back on track, liksom.Da kan jeg fortelle at jeg er blitt en ettervekst fattigere, et objektiv rikere og noen tusenlapper fattigere. Dessuten er det kun 11 dager til jeg skal konfirmeres, og om ikke lange tiden er jeg tante. For tredje gang. Nyfødt fotografier neste? Tror detja!

...

In the summer, everyone is happyHva ønsker du mer av?

I love you

Ting jeg skal gjøre før jeg dør

 Bli fotograf, og kunne leve av det.
 Reise til Paris, London, og New York. (Selvfølgelig flere steder òg!)
 Eie en mac.
 Ha et walk in closet. Ha et eget fotostudio.
 Gifte meg.
 Ha over 100 neglakker.
 Designe et eget klesplagg. Være med på en konsert.
 Bo et annet sted enn her i Arendal.
 Bli flink med å legge øyeskygger.
 Være Lykkelig.


// Ingen av bildene i dette innlegget er tatt av meg.


Eye


Nikon D90 + Sigma 70mm f/2.8mm

Det nye designet er ferdigI dag har jeg virkelig prøvd å få til et design jeg er fornøyd med. Jeg har til sammen i dag hatt 2-3 forskjellige design, men jeg kan nå si meg rimelig fornøyd med det jeg har mekka sammen!
- Hva syntes du? 

Wind

Equipment

Kamera
Nikon D90
Nikon D60 (reserve)
Canon Powershot D10 (undervanns) 

Objektiv 
Sigma 70mm f/2.8 DG macro
Nikkor 50mm f/1.8 D 
Nikkor 18-105mm
 

.. Det kommer mer når jeg orker å oppdatere

Contact

Ønsker du ta kontakt med meg?
Serbk@live.com 

About me

Navn: Silje
Alder: 15
Fødselsdato: 30/3/96
Stjernetegn: Væren
Bor: Arendal
Kjæreste: Robert

Generelt:
Jeg er en jente ved navn Silje, og er født 30/3/96 som vil si at jeg nå er 15 år gammel. For øyeblikket går jeg på ungdomskolen. Jeg har en stor interesse for fotografi, redigering, web-design og å skrive. Å blogg inneholder jo alt, så det passer meg ypperlig! Jeg bor på det blide sørlandet og trives godt her nede ved sjøen. Jeg er en person som er veldig glad i dyr, og tror aldri i verden jeg kan klare å bo i et hus uten, hihi! Jeg vil beskrive meg som kreativ, hjelpsom, sjenert, sta og viss jeg skal ta ord fra læreren min: romantisk......

I 2008 så ble jeg kjent med en utrolig gutt som jeg forelsket meg i, en jeg kunne åpne meg for å snakke med som en bestevenn. Jeg var kun 12 år gammel, men etter et halvt års vennskap så var det på tide å åpne seg. Jeg fortalte ham at jeg var forelsket i ham, og sammen fant vi ut å prøve oss som kjærester. Den dag sitter jeg med å ha samme kjærste ved min side. Robert er en utrolig gutt jeg ønsker å kjenne igjennom resten av livet, en jeg kan stole på, snakke med, gråte og le med. Han er virkelig den jeg ønsker meg, det er visst!

Interessen min for fotografi kom i sjette klasse da jeg fikk mitt eget lille rosa kamera, som jeg stolt hadde kjøpt selv. I syvende klasse fikk jeg påspandert mitt aller første speilreflekskamera, Nikon D60 og da klarte ikke fotolysten å stoppe. Jeg tok bilder, av alt og ingenting og det gjør jeg enda. Nå eier jeg et Nikon D90, men en god del ekstra utstyr som jeg bruker med. Ønsket er å begynne på media og kommunikasjon for å ettervært utdanne meg til en fotograf, og bli god innen dette yrket. Jeg vil veldig gjerne jobbe med portett, og ser frem til fremtiden hvor jeg kan oppnå drømmene mine. 

Det er ingen ting om at jeg alltid har likt å skrive. Bøker og tekst har alltid facinert meg, og jeg har vært svært opptatt av å finne opp ting, eller å lese sjangere som Harry Potter (som forsåvidt er favorittbøkene mine!). Dette er da en av grunnene til at jeg startet meg en blogg. Jeg likte å skrive, og å ta bilder. Jeg har skrivd endel noveller, hvor jeg var så heldig å få lov å være forfatter i skoleavisen, og en av mine mest sårbare noveller er kommet i avisen. Jeg er veldig stolt over at jeg har fått evnen til å klare å skrive og formulere meg bra, jeg må bare bruke den litt mer enn jeg gjør. 

Every dog have their own personality

Guttene mine

Åh, de to beste guttene i verden ♥

Nederste eller øverste?
Er nederste eller øverste bilde best? Ja til konstruktiv kritikk!

MorgenfuglVært våken av meg selv siden klokka var halv sju, og tok ikke lange tiden før jeg var oppe av senga òg. Må si det er rimelig deilig med ferie! Hva ska du i dag?  

På vei hjem til meg!

My room


Jeg har egentlig et ganske stort rom, men jeg liker det ikke så godt. De to skapene mine ødelegger hele rommet, og det gjør også gulvteppet. Heldigvis ikke så lenge til rommet skal bli pussa opp! Jeg er fornøyd med at det er så stort som det er, da.Hey there
Peugeot
Jeg fikk et lite sjokk når det sto flere demostranter mot rasisme utenfor byen i dag, og endel politifolk. Når man kom seg hjem så sto det på internett at det ble laget en film, og at man ikke trengte å uroe seg. De filmer en gammel sann hendelse her i lille Arendal, og det sto noen utrolig tøffe kule biler utenfor. Det var... stilig.

daffodils


'Love youNoen ganger, så er det beste jeg vet å se tilbake på gamle minner av oss. Du og meg. Det gir meg litt sommerfugler i magen, at du faktisk er min. Å jeg er din. Jeg er kjempe glad for det. Du betyr så mye, det vil du alltid gjøre. Alltid.

Beautiful

Back on trackSiden wordpress ble alt for vanskelig for meg: Jeg er veldig kresen på design, jeg skal ha et ordentlig og pent design jeg skal være fornøyd med. Dette klarte jeg ikke på wordpress, men jeg skal øve, øve og øve selvom jeg nå ikke blogg er der. Jeg har sendt mail til blogloving (.. igjen) om å flytte linken til bloggen, så innen 4-5 dager så antar jeg at alt er på plass til det normale.

Jeg håper selvfølgelig at dere 30 (!) følgere fortsatt vil følge meg og mitt liv, så får vi håpe at jeg klarer å holde meg her en stund. Wish me luck! :-)

Word

Birthday girl

Plutselig var jeg blitt 15 år! Halveis til 30, nå. 

Trend: knæsj

Viss det er noe som er på catwalken i år, så er det knæsje farger! Helt ærlig, vet ikke om liker det eller ei. Hva syntes du?


HJERTE

Om under 24 timer så er denne min ♥ :Nå skal det bli andre boller ja!

Min


Sliter du med slitt hår?

.. no more!

Jeg har så og si hele livet brukt ting i håret som knapt koster hundrelappen, og håret har alltid vært slitt og livløst. Jeg bleket jo håret ganske kraftig for noen uker tilbake, og for å ikke få helt dødt hår så kjøpte moren min bed head, for å prøve. Jeg selv har hørt mye bra om disse produktene, og nå har jeg prøvd bed head sin shampoo og balsam i noen uker.Jeg er kjempe fornøyd med disse to! De lukter godt, og håret virker ikke slitt i det hele tatt! Jeg har alltid hatt problemer med store floker, og balsamen tar de med en gang! Jeg har også måtte vaske håret annenhver dag, for det har blitt fett noe helt fort: Her testet jeg med å gå nesten opp til en uke uten at det blir fett! Det er kjempe gode produkter, som jeg mest sannsynelig kommer til å kjøpe videre når de er tomme, hihi.

Tommel ned for billig produkter, tommel opp for bed head! :-)

Jeg vil lese din blogg!

Har lyst på nye blogger å lese, så gi linken din her! :-)


Summer dressesGjett hvem som gleder seg noe helt enormt til å gå rundt i tynne kjoler i hele sommer? hihi! Har endel kjoler i skapet som lengter etter å bli brukt! Har endelig fått sansen for klær, så nå skal de bli brukt flittig. Har bestemt meg for å finne kjoler med farger!

Dårlig blogging denne uka, har vært hos legen og fått høre at jeg har bronkitt. Utrolig kjedelig! Har heldigvis fått en skikkelig kur som skal ta knekken på det, så nå ser jeg frem til å bli frisk igjen! Ellers er det byen som står for tur i dag, og håper på å finne litt fangst... :-)

Youcam
Klarer aldri å bestemme meg

Nytt design, og tusen takk til Nina for litt hjelp! :-) Hva syntes du?

Tegn på våren

I dag har det vært sol, mange varmegrader, døren har vært oppe og dyrene i huset har løpt ut og inn. Åh, våren er på vei! Gleder meg så til å hive av meg boblejakken og stupe utti sjøen. For jeg skal det, nemlig.Bli inspirert
// Lookbook.nu

Det finnes så utrolig mye å bli inspirert av! Tar meg selv i flere ganger om dagen i å titte innom lookbook, leter alltid etter inspirasjon. Uheldigvis prøver jeg å trappe ned på kjøp av klær, skal bruke mer av det jeg har - mix og match :-)

Fine gutten min

I skrivende stund... Rettere sagt syk

Things I look forward to

♥ Ha føttene i sommervannet
♥ Konfirmere meg
♥ Oppusse rommet mitt, da får jeg større klesskap!
♥ Å bli tante for tredje gang


// Ikke mitt bilde.

♥ Til å fotografere mange sommerportretter
♥ Til å gå i kjoler hele sommeren
♥ Til å bli 15 år, hihi
♥ Den dagen jeg går går inn på media som elev der


// Ikke mitt bilde.

Hva ser du frem til?

Fresht

Hva er best? :-)

En katt på dataEt bilde sier mer enn tusen ord...

20.3.11


// Jeg kan umulig være den eneste som gleder meg til sommeren... ♥

En søndag der jeg har litt å gjøre. Endel skolearbeid som skal gjøres, en fremføring som skal skrives, et hår som skal dusjes og ellers et rom skal mest sannsynelig på ryddes, aiai. Må si jeg gruer meg litt til uka som kommer, endel som står på planen :-)

Jeg blir flau over meg selv, kun fordi bloggen blir dårligere og dårligere, og er ikke så mye jeg bruker kameaet. Men jeg har sagt det før, og sier det igjen: Det kommer! Må bare prioritere skolen først og fremst.

'Love

En liten plage

Det gjør litt vondt å fortelle, det må jeg si. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, men jeg orker ikke holde det for meg selv mer. Det er kun de aller nærmeste som vet om det, men jeg ønsker ikke at mine venniner skal lure på hvorfor jeg er så innmari mye borte fra skolen, hvorfor jeg nesten alltid er trøtt og at jeg ikke orker så mye kontakt.

I fjor sommer, så fikk jeg vite at jeg har syndromet marfan. Ordet svir litt på tungen, jeg klarer ikke helt å innse det enda. Marfans syndrom er et ganske sjeldent syndrom som innebærer noen feil med bindevevet, og for meg har dette gått ut på muskler og ledd. Jeg er mer trøtt enn andre, blir veldig fort sliten og jeg klarer ikke ha lik gym som andre. Jeg har som de fleste vet en skjev ryggrad, veldig krummet rygg og andre ting som folk ser på som en «egenskap» eller noe jeg har øvd meg til. Men neida, det at jeg kan bøye fingrene til hytt og pine er nok medfødt, og ikke medlært.

Det å bli fortalt at jeg har dette syndromet, har gjort noe med meg psykisk. Ja, jeg er mye mer sliten enn det folk tror. Å jeg er ærlig å sier at jeg holder mye inne i meg, jeg klarer ikke få ut ting på riktig måte. Alt blir bare så negativt, som om jeg har gitt opp. Men det har jeg ikke, jeg prøver å finne det positive i dette, og prøver å ikke la det hindre meg i noe. Men jeg merker det veldig godt, og skulle så gjerne ha unngått å ha dette som en plage. Jeg er ihvertfall heldig å ha en så fantastisk familie og en kjæreste som støtter meg igjennom tykt og tynt, og jeg har også noen venniner som er der.

Dette er heldigvis ikke så ille så jeg kanskje får det til å høres ut som. Jeg blir fulgt godt opp av leger, og man kan leve ganske så normalt som alle andre ? men man må kun være litt mer forsiktig med kroppen. Jeg skulle gjerne begynt på håndball, men jeg kan ikke pgr. At jeg ikke kan falle hardt. Men jeg kan fint klare å trene, styrke kroppen og det er akuratt det jeg skal. (Må bare skaffe meg litt viljestyrke)

Men dette gjør meg ikke annderledes, jeg er som alle andre. Dette kommer aldri til å hindre meg i gjøre "normale ting". Jeg er så heldig at jeg kan gå, jeg kan snakke og jeg kan leve livet på et normalt vis. Å jeg velger å  se det fra den lyse siden. Jeg blir mentalt eldre, og jeg blir sterkere av dette - og det gjør meg godt.

Jeg ville ikke på noen måter ha noe oppmerksomhet-innlegg eller noe slikt. Jeg vil bare enkelt og greit fortelle det, få det ut. Slik at også mine venniner kan få vite hva det er med meg. kleint.


When the rain comes

Slik får du treningsgnisten tilbake

 

1. Lag en treningskontrakt med deg selv
Alt er så mye lettere når du har en bindende avtale med noen, så hvorfor ikke lage en kontrakt med deg selv? Skriv ned hva du skal oppnå innen en bestemt dato, antall dager i uken du skal trene, signér, og heng opp på kjøleskapet.

2. Ha riktig innstilling

Du må for all del ikke starte treningen med å tenke at dette er noe av det du hater mest i hele verden. Tenk positive tanker om hva trening faktisk gjør for deg.

· Tenk at dette er noe du gjør fordi kroppen din har godt av å bevege seg.

· Tenk på all gratis overskudd du sitter igjen med etter endt økt.

· Tenk på hva treningen gjør for kroppen din, hvor glad og fornøyd du kan være når du er ferdig.

· Tenk på hva du får igjen for dette når du blir eldre.


3. Gjør treningen til en rutine

Er du nybegynner? Start med to faste treningsdager i uken. Start på ukens første dag, slik at du får energi til dagene som kommer. Deretter kan du ta en økt på fredag igjen, slik at du kan møte helgen med god samvittighet. Gjør mandag og fredag til faste treningsdager. Etter hvert kan du gjøre onsdag til en treningsdag også, og til slutt har du helt sikkert jobbet deg opp en god treningsuke.

4. Finn en treningsform som passer deg
Prøv ut litt forskjellig, så vil du etter hvert merke hva du trives best med. Er du en joggeperson, yogaperson eller trives du kanskje best på sykkelen? Meld deg inn på et av dine lokale treningssenter, så vil du oppdage at det bugner over av forskjellige tilbud og treningsformer. Varierer du treningen, går du sjelden lei.


5. Ha god og variert musikk i ørene

Treningsmusikk trenger ikke nødvendigvis være musikk du hører på til vanlig. Det er deilig å trene til musikk med mye støy og lyd. Musikk alene, kan faktisk være en god motivasjon. Sjekk ut VG-lista topp 20, eller andre musikklister for å se hva som er i vinden akkurat nå. Du finner garantert noe med fart i.


6. Skaff deg en personlig trener, eller en treningskompis

Sliter du skikkelig med å komme i gang, er det ingenting i veien for å leie en personlig trener. De fleste treningssenterne opererer med diverse tilbud på nettopp dette, og du kan enten kjøpe klippekort, eller sette opp et fast antall timer. På en annen side kan det være like motiverende, for ikke å snakke om billigere, og få med seg en venninne. Du kan ikke svikte henne, hun kan ikke svikte deg, og resultatet er enkelt, dere må begge trene.

7. Gi deg selv belønning
Hva med å unne seg en deilig middag, eller favorittsjokoladen din etter endt treningsuke? Kroppen har godt av å skjemmes bort. Dersom du ikke er fan av slikkeri, eller store måltider, kan du alltid se deg ut en spesiell ting du skal unne deg når du har oppnådd målene dine. Hva med et par nye høstsko, eller en lekker veske som kan romme alle studiebøkene dine?

 

ALT ER SKRIVD AV CAROLINE BERG :-)

In the end

cravings

Alt er fra H&M. Syntes de blir bedre og bedre for hver kolleksjon de får, og hvert plagg som i det hele tatt kommer inn. Butikkene har god orden, og personene som jobber der er utrolig snille. Tommel opp for H&M! Skulle gjerne hatt dette antrekket her, og alt er fra H&M. Litt gratis reklame? he-he. Neida, huff.

Sacha

En... koselig velkomst?Viss vi nevner navnet Robert, så stikker Timmy opp til vinduet for å se om han kommer. Litt koselig òg, enda jeg tror Robert er rimelig lei? hihi

Blogloving

Vil bare fortelle at jeg har en blogloving, og at det er fullt mulig å føle meg der. :-)

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

Sneaking around

Hva er meningen?

Tar meg selv ganske ofte i å lure på hvorfor i huleste jeg har en blogg, men med en gang jeg ser litt bak i arkivene mine - så finner jeg det raskt ut.

Det er så himmla fantastisk, koselig å kunne se tilbake på minner man har hatt, bilder man har tatt og tekster man har skrivd. Man forandrer seg så veldig på kort tid, og jeg liker å se utviklingen min. Dette er altså en offisiel dagbok, og det passer meg ypperlig! Jeg er nemlig ingen stor fan av å sitte på sengekanten og skrive i ei lita bok med mi uleselige skrift..... de blir jo uansett så fort rota vekk, blogg er så lett tilgjengelig, og man mister den ikke med det første heller!

Lesere for meg betyr nesten ingenting, selvom det er veldig stas å få tilbakemeldinger på det jeg skriver og legger ut. Enda jeg vet så godt at de fleste som kommenterer gjør det kun for å få besøk tilbake, kjenner du deg igjen? ;)Jeg har alltid hatt lyst til å ha en hverdagsblogg. Men det å skrive "Hva jeg har gjort i dag" - innlegg, og samtidig gjøre de spennende med et litt personelig preg over seg, det er jeg ikke særlig flink til. Men jeg gir ikke opp, selvfølgelig. Kleint innlegg, men det er okei.

Shining so bright

Kjærlighet

Du er så flott, og det gjør vondt når du ikke er her. Men er godt å glede seg til å se deg igjen, Robert'min! ♥Du er så fin, det å sitte inntil deg og bare ha deg i tankene.... arh ♥

Mimre

♥ Jeg savner å gå i løse tskjorter, og korte bukser på sommeren.
♥ Savner å kjenne vinden i håret mitt, og det solbleket håret.
♥ Jeg savner å ha med meg kameraet overalt, fange alle øyeblikk.♥ Savner å sole meg med Robert, bade og kose oss.
♥ Båtturene, de sene sommerkveldene og alle fine minnene som blir lagret i sjela.

Don't wake up

PortraitEt ganske gammelt portrett, med en ny redigering. Maria.

Dream outfit

Huffda

Jeg må slutte å si at jeg skal ta meg bloggpause, for jeg blir ikke lengre borte enn èn kort dag.Så har jeg heldigvis mye mer energi i dag, så jeg bare lar tanken på en pause glippe vekk.

Litt fravær

Jeg er veldig sliten for tiden, så isteden for at jeg skal bruke energi på blogg så tar jeg meg en fin liten pause. Hvor lenge den vil vare aner jeg ikke, trenger litt inspirasjon og energi før jeg i det hele tatt orker, hihi. Men jeg skal ikke legge fra meg kameraet med det første, så bilder vil komme! :-)

it's not beautifulWow, kjenner jeg blir ordentlig utslitt på onsdager. Kun teori, og vi avslutter med to værste timer, fremmedspråk. Kan virkelig ikke fordra de timene! Men men, i morgen blir det heldigvis en lettere dag, og ser frem til at hodepinen skal gå vekk. Men nå venter flere lekser på meg..... årh.

We don't know what we want, but we are ready to bite somebody to get it.

Fastelaven


// Et litt sent bilde fra søndagen, namnam!

Jeg tok meg en hjemmedag, nettopp fordi ryggen ble værre i løpet av natta. Heldigvis virker det som om den er litt på bedringes vei nå, og jeg har vært flink å gjort lekser. Skal snart se om jeg kan brette noen klær sammen, og ettervært kanskje ta meg en dusj. Så satser vi full pott på at det blir skole i morgen på meg!

Uflaks.noMå si jeg er rimelig irritert i dag, egentlig. Jeg våknet opp blid og positiv, sto faktisk opp med riktig bein for en gangs skyld! Men hva skjer? Jeg faller rett på korsryggen på vei inn til skolen, og nå er ryggen så smertefull som jeg tror det kan gå ann å bli. GØY. Prøver å slappe av så mye som mulig, og håper at smertene går vekk så fort som mulig.

Så i dag tenker jeg det blir å legge seg litt tidlig, om jeg klarer. Men men, nå har jeg egentlig ingenting å skrive så vi avslutter her. Ha en fin dag!

New design

Fant rimelig raskt ut at å ikke ha en sidebar ikke er helt meg, også lar jeg tanken på å lage en ny blogg forsvinne. Jeg er igrunn fornøyd her, må ikke bare la en bagatell som kategorier ødelegge for en snart to år gammel minnebok. Men hva syntes du om designet? :-) Jeg er ihvertfall fornøyd!

Ny plattform?

Jeg er litt lei av blogg.no. Vil liksom begynne på nytt, men jeg veit ikke om en okei plattform som er okei å forstå. Noen som har noen tips til meg, kanskje?

hits