Blogg

NY BLOGG

Jeg har nå begynt på en helt ny start, følg med videre der! 

www.Lightsky.blogg.no

Ufrivillig bloggpause

Har ikke photoshop.... Men så snart jeg har det igjen, så skal det bli forandringer i designet og da blir det mer blogg!

TorsdagDrar til byen om ikke alt for lenge :-) Beklager dårlig blogging, men jeg kommer sterkere tilbake! Inspirasjonen er bare på null for tiden, men bare vent!

Oslo er fint

  • Masse shopping, masse fine ting vi ikke har i lille Arendal.
  • Få en finfin beskjed fra rikshospitalet, lykkelykke!
  • Gå med Marie i omtrent hele dag, superkoselig!
  • Har møtt Jeanette, fikk hilst litt.
  • Sove godt i en god hotellseng.
  • Møte Marte på fretex unika
  • Kjempe god middag på Mona Lisa.
  • Å vite at det skal bli herlig å komme hjem, òg.


Kveld, natt... noe

God... morgen, nei natt. Holder på å pakke siste rester av fotoutstyr og minnebrikker, før jeg om ikke alt for lenge hopper til sengs. Hoho, jeg drar til Oslo i morgen! I skrivende stund er jeg ingenting annet enn trøtt, og litt overtrøtt òg.. Dårlig tidspunkt med å blogge? eh ja.... Jeg er er verdens beste blogger. Nei, nei.... bare nei.

sol och sommar

Heisann! Sol, båt, kjæreste, Stina, familie, kjøretur, sove, slappe av og ha det herlig! Det har de to siste dagene blitt av, og er ganske sliten etter litt for lite søvn i natt... Men men, skal bli deilig å legge seg i senga litt tidlig i kveld.

Skal bruke resten av kvelden på å slappe av, lese litt på nettet også skal jeg nok tvinge meg opp på trening i morgen. Enten om det blir litt trening på hjemmebasis eller studio. Sleep well!


(Heisann, håpløse innlegg. Funfunfun. Nei.)

Heisann, jeg har en blogg!Oi, heihei! Har en blogg jeg! Det er kjempe deilig med sommerferie, hvordan blir brukt med venniner, familie og jeg storkoser meg! Har ikke tenkt noe særlig på bloggen, litt godt òg. Hatt overnattingsbesøk, solt meg, vært i båten, spilt og bare kost meg. 

Jeg vurdrerer (igjen... bah) å begynne med 365. For å bli litt flinkere innen kamera. Sounds good? Jeg får tenke litt over det, mine impulsvalg går ikke alltid like bra :-)

Sommer

- Man vet det er sommer når man sover til halv 11 hver morgen.
- Man vet at det er sommer når naboen spørr om jeg skal til skolen, men er på vei til trening på en tidlig morgen.
- Man vet det er i sommer når alt man har på seg er bikini og en lang singlett.
- Man vet det er sommer når sitter oppe klokka 11 på kvelden, og at sola fortsatt skinner.

SommerferieNå har jeg sommerferie! Er fornøyd med snittet, òg. 
Neste år er det året som gjelder. 10 klasse. Jeg får nesten frysninger av ordet. Håper på det beste, skal satse nesten alt. 

Ettervekst borte, åh!// Bildet er tatt før den ble tatt, altså.

Ettervekst er nødt til å være min største fiende, gulskjær òg. Noen som vet om en god måte å få lyst hår på, platina? 

Enjoying the new designNytt design. Jeg liker det.

Skole igjen

I dag er det en slik morgen jeg virkelig skulle ønske det var sommerferie og ikke noen siste dager med skole. I dag møter jeg opp for to tentamener jeg mistet, og ellers blir det en litt slitsom uke. Men det får så være! Drar snart ut døra :-)

Bloglovin'

Husk at jeg har bloglovin', og man kan følge meg der! :-) 

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

UtslittJeg kjente rett i går, og ble selvfølgelig syk med feber og brennende hals idag....  Så har vært slapp idag, og beholdt sofaen som min bestevenn for det meste. Håper jeg snart blir frisk, er utrolig kjipt å møtte dasse rundt å gjøre absolutt ingenting.... 

Sliten idag

Heihei! Tok meg en powernap på endel timer etter engelsk tentamen i dag... må si jeg er utslitt, og ser ikke frem til de tre neste dagene heller! Men men, vi får håpe det går bra og nå er det ikke lenge igjen til sommerferien! ♥ Gleder meg masse til å koble 100% av, bruke tiden min på det jeg har lyst til. Håper på å reise litt mer i år òg!

Sammen med alt skole stress, så kjenner jeg at halsen er vond, og det samme er hode. Håper på å ikke bli syk nå, er alt for mye å tenke på og jeg kjenner jeg må begynne å gjøre ting når de faktisk skal... må stikke innom elite foto i løpet av uka å få noen underskrifter.. jaja.Siden dagen i dag har blitt brukt på ingenting fornuftig, så skal jeg nå begynne å vaske speiler, pulter og kanskje ta en shining med støvsugeren... sounds good? 

Life quotes

Life is like a coin. You can spend it any way you wish, but you only spend it once.

Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.

Never take life too seriously. Nobody gets out alive anyway.

I hope life isn't a big joke, because I don't get it.

In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on.

There is no such thing in anyone's life as an unimportant day.

Så var det mandag... igjenJeg får vondt i kroppen å tenke på enda en mandag, men nå er skoledagen over. Men jeg får på smilet igjen når det kun er to skolemandager igjen, også går jeg ut av klasserommet for å ta meg sommerferie, åh.

Helgen min, var kjempe fin. Robert sov over her, vi så ut hele sesong tre av True blood på under 24 timer (... jesus) og vi har slappa av med varme. Båten min er også på vannet, så nå blir det båttur så fort dette regneværet er vekk!

Just little things

Litt farger, endelig!

ENDELIG så har jeg fått meg et design som har litt farger. Har i laaaang tid kun vært fornøyd med design som er svart/hvitt.... huff, huff & huff! Må si meg fornøyd, så får vi se hvor lenge jeg beholder dette. Hva syntes du?

Snart båååt!

Nå er det ikke lenge til båten min er ferdig pusset, om jeg er heldig er den ferdig på lørdag, hihi! Håper på mer finvær i år så det er aktuelt å ta seg en båttur støtt og stadig, rop ut om noen vil være med ;-)

Det har vært utrolig varmt her på sørlandet i dag, og flere ganger har jeg trodd jeg skulle svime av... Har vært så varmt og det er ikke alt for mye mat jeg får i meg om dagene, men utrolig deilig var det å komme seg ut en tur. Resten av kvelden skal ihvertfall tilbringes inne;
 

Starter på nytt

Jeg lurer på hvor mange ganger jeg har vurdert tanken på å slette alt som heter blogg. Men jeg har tatt til meg vettet og funnet ut at jeg ikke vil slette minner. Jeg er blitt veldig glad i å bruke den nettsiden som en litt mindre upersonelig dagbok, men må ærlig si at lysten på å skrive her inne? Den har vært borte. Noe som man lett har merket på innleggene...

Mye av det har vært på grunn av alt surret. Kategoriene, arkivet. Det er endel gammelt jeg så gjerne skulle bli kvitt, men likevel vil jeg ikke slette det. Så nå starter jeg på nytt.  Jeg har gjemt det gamle arkivet, og starer nå her. 1 Juni 2011

Langhelg

Hjarte hjerte heart. ♥ Skal nytes til det fulle, hihi!

hits