mai 2011 (Silje Serbk Jensen)

mai 2011

Nå har tentamene begynt

"&#&#€&

Small fingers

Stikker på jobb

Da drar jeg snart ned på Elite foto for å jobbe der i dag òg :-) Er herlig å ha litt tid på morgenen og ikke måtte stresse for å komme meg til skolen.... 


Arh, herlig!

Har vært nede på treningssenteret i byen, og fått et eget program som jeg kan følge opp. Må si jeg gleder meg, og er en utrolig herlig følelse og kjenne seg litt sliten! Nå blir det god middag og litt god drikke òg, hihi!

Webcam

Har ikke så mye å blogge om.... jaaa :-) Jeg kommer sterkere tilbake, bare vent!

New shoes


Jeg hater mørkt lys... snufss. Ikke klag på fargene.

To nye sko fra h&m. Var en svipp tur innom byen i går før jeg dro opp til Robert, men fikk med meg endel. Valgte å kun ta bilde av skoene, så får vi se om det kommer noen flere bilder ettervært :-) 

Twelve daysTusen hjertelig takk for kommentarene på det forrige innleget med bilde av Oliver. Det er kjempe hyggelig når så mange liker bildene mine, og jeg blir ganske stolt, hiih! Det er ihvertfall sikkert å visst at det kommer til å bli mange bilder av Oliver i årene fremover, og jeg håper på å klare å ta noen snikbilder av storebroren og storesøstra også. 

12 days old


Nikon D90 +70mm 1:2,8 DG Macro

Shiny eyesJeg elsker redigeringen på dette bilde! ♥

På vei til forandringerSom man ser, så ser bloggen helt rar uten noen sidemeny. Men sidemenyen er langt fra ferdig så blir det sånn en liten stund. Vi får se.

Pannacotta

17. maiGratulerer med dagen alle sammen! Jeg har vært i byen for å se på Steffen gå i tog, jeg har vært pittelitt oppe på skolen hans og jeg har grillet med familien + Robert! Nå har jeg satt på meg joggetøyet og er klar for å innta TVen og å slappe av med familien! Hvordan har din dag vært? :-)

Konfirmasjons kjole

... litt sent, men bedre sent enn aldri? :-)Jeg valgte å gå for en kjole jeg hadde fra før av, som jeg alltid har vært glad i men siden den er såppas pyntete så passer den ikke til en vanlig hverdag. Hadde brukt den på to julafter før konfirmasjon, men det la ingen merke til - eller husket. Jeg fikk mye skryt for kjolen og jeg er veldig fornøyd med valget jeg falt på.

En slik dag

I dag er det en slik dag der man ikke ønsker å gjøre noe annet dagen før det (mest sannsynelig!) blir høye hæler og kjoler. Man ønsker heller å finne noe gøy å titte på TV'en, sitte på pcen og kanskje spise en is, slikt som nå. Men det er godt det òg! Det er varmt i været, men ingen sol. Av den grunnen vil man ikke ut for å nyte været. Men slike dager er alltid lov, er det ikke?

Oliver

Nytt design!

Å jeg er kjempe fornøyd! Gjorde litt forandringer og syntes at sidemenyen ble enkel og ikke overdreven i det hele tatt. Håper selvfølgelig at det skal komme flere ting inn i sidemenyen ettervært, og kategoriene kommer også senere! :-)

Hva syntes du? 

Lovely feetsJeg er så glad. Tante for tredje gang. En liten gutt ved navn Oliver som klarer å sovne i armene mine. 

What camera I use


Bloggen 2 år idag!

Ting du ikke visste om meg

Da setter jeg bare i gang med å skrive noen ting om meg som du kanskje ikke vet, you'll see!

○ Jeg er utrolig lav, og rekker ikke høyere enn 156cm over bakken.
○ Jeg ble mobbet i over 6år, men at det har gjort meg til en som ikke tar seg nær av drittsleng.
○ Jeg har levd med å ha dyr i huset i helt ærlig hele livet mitt! ○ Jeg ble første gang tante når jeg var 9år (?) og nå er blitt tante for tredje gang.
 ○ Borte bra, men hjemme best er et ordtak som beskriver med utrolig bra.
 ○ Jeg var 12 år når jeg ble sammen med Robert, og at vi nå har vært sammen i 2år og 8måneder. ○ Jeg har ingen behov for å være ekstremt sosial, jeg liker veldig godt å være for meg selv.
○ Jeg er utrolig følsom, og blir fort sur/lei meg av ingenting.... noen som vil skrive under på det?
○ Bestevennina mi har jeg kjent hele livet og vi har aldri hatt èn eneste krangel.
○ Jeg er veldig spontan, noe som kan være positivt og negativt. Jeg fortalte jo Robert at jeg likte ham!
○ Jeg er veldig interissert i mote og stil, men er derimot ikke så hipp på å ordne meg noe veldig mye.


○ Jeg er kjempe glad i å skrive, og jeg kun får skryt på novellene og muntlig fremføringene mine.
○ Jeg er igrunn veldig lykkelig med det livet jeg lever nå, enda jeg har mange nedturer.
○ Folk sier jeg er flink til å hjelpe/gi tips, men jeg bruker aldri tipsene mine selv...

Piece of cake
Litt rester fra konfirmasjonen er lov, hihi! :-)

PortrettJeg puster lettet da portrett bilde mitt ble helt greit. Jeg slapp å skamme meg over at det skal komme i en bok som foreldrene mine alltid kommer til å ha i en skuff. Jeg er fornøyd, jeg! 

Nå kan jeg si meg glad med at det ikke blir noe skole på meg før til fredag, skal bli godt med litt fri og få slappe av etter en stressende helg. Jeg skulle så gjerne lagt ut bilder av lille Oliver, men det får vente noen dager til. Jeg gleder meg! Han er helt nydelig, og jeg gleder meg masse til å følge med når han blir stor og sterk, hihi! 

Min kjære♥♥

Konfirmasjon overstått

Konfirmasjonen er overstått, og jeg er blitt tante igjen! ♥ skal ned og se på ham til kvelden! Dagen i går ble det masse god mat, og det var sykt hvor pent og hvor godt alt var! Vi hadde et herlig koltbord med massevis av god mat. Kakene og dessertene var gode òg! Det var herlig å se familien og venner igjen, og kunne bruke hele dagen der.

Dagen i dag kan jeg enkelt forklare at jeg er utrolig sliten men veldig fornøyd :-)

Litt konfirmasjon snakk
Se så fine øredobber! Fikk de av "svigermor" til jul, og skal bli brukt i morgen. Passer perfekt til anledningen, også er de så fine! 

Bloggen er så nedprioritert, og det er utrolig deilig! Dagene går i konfirmasjon og stress, og i morgen er dagen. Jeg kjenner at jeg gruer meg, og at klumpen i magen vokser, vokser og vokser for hver dag som går. Å jeg blir like overasket da det dukker opp en liten gave i postkassen, på døra og alle gratulasjonene jeg allerde har fått. Det skal nok bli skremmende, men veldig koselig i morgen!

Passion for fashion

French Manicure

I dag dro jeg ned til Studio 5 for å få litt fine negler til konfirmasjonen som tross alt er om 4 dager! Så jeg fikk påspandert litt fransk manikyr, og ble kjempe fornøyd! Er faktisk første gang jeg gjorde dette, og det gikk veldig bra, hihi. Nå tror jeg at alt er på plass angående utsende til konfirmasjonen!


Looking forward

3.5.11

Heihei! Da tror jeg at jeg er tilbake. I skrivende stund så smiler livet, og nå er det intet mer enn fem små dager til jeg står i kirka for å bli konfirmert.... Får hele tiden spørsmål om jeg gleder eller gruer meg, men tenker ikke noe særlig over det. Tar èn dag om gangen, og venter med å grue/glede meg til jeg står oppe ved alteret.... hehe.

De siste tre dagene har vært slappe, hatt et lite venninebesøk, kjærestebesøk og vært hjemme. Kan bare si med en gang at jeg er like skuffet over andre Fritt Vilt film som nummer en, enda den første var bedre.

 

hits